19 Mart 2020 Perşembe

Bio Defense Jel Ne İşe Yarar?

Bio defense jel nedir ve ne işe yarar?

Bakteri, mikrop ve tüm virüslere karşı cilde üzerinde koruma kalkanı oluşturarak derinlemesine dezenfektan hijyen sağlıyor. Yani dezenfektan işlemini başarılı şekilde yerine getiriyor. Olası bir virüs temasında Bio Defense Jel bu virüsleri ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır. Aynı zamanda antibakteriyel olduğu için, diğer tüm mikropları da ellerinizden sizden uzak tutmaktadır.

Genel olarak virüsler el teması ile geçiş sağlamaktadır. Doğal olarak en çok ellerimizi kullanıyoruz. Örneğin sigara içiyorsunuz. Maske taktınız harika! Sigaranızı aldınız, tutarken virüs bulaşabilir. Marketten makarna aldınız, daha önce virüs taşıyan birisi o pakete dokunmuşsa, virüs bulaşabilir. 
Cebiniz de ki para da veya alacağınız para üstünde dahi virüs olabilir. Örneğin toplu taşıma aracı kullanıyorsanız, tutunduğunuz yerde virüs olabilir. Asansörün düğmesinde olabilir. Ayakkabı bağcığınız da olabilir. Dolayısı ile elimizin temas ettiği her yer de virüs olabilir. Bu nedenle sağlık bakanlığı sürekli el temizliğinden bahsetmektedir.
Dışarıdayken elinizi suyla sabunla yıkama şansınız yok. Oysa pek çok yere veya nesneye dokunmuştunuz. Böyle durumlar için üretilmiş olan ve yanınız da taşıyabileceğiniz Bio Defense Jel sizin kurtarıcınız olabilir. El teması gerçekleştirdiğiniz her şüpheli durumun ardından rahatlıklar ellerinizi dezenfekte edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lepto Connect Reviews

Lepto Connect Reviews Top virus doctors were left completely paralyzed after seeing  this open brain surgery ... They just couldn't...